За нас

Подови настилки

Професионализъм и качество

Ние се справяме професионално там, където останалите казват – невъзможно. Ние правим мечтите на нашите клиенти реалност.

За нас

От много години ни познавате като надежден и ефективен партньор за иновативни решения за подови настилки. Ние доставяме подови настилки от избрани Европейски производители, които са водещи в производството и иновациите в областта.

В резултат на непрекъснатото подобряване на нашите продукти и услуги, постоянното оптимизиране на веригата за доставки и стабилните, дългосрочни договори за доставки, ние винаги сме били в състояние да ви предложим добра наличност при атрактивни условия.

Нашата основна цел е да Ви посъветваме при избора на на най-ефективното решение за пода

Индивидуален подход и консултация

На база натрупания опит, предоставяме на клиентите си, независимо дали са строителни фирми, инвеститор или малък клиент за домашна настилка, ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД ЗА ПОДОВАТА НАСТИЛКА.

Целта ни е да посъветваме клиентите при избора на оптимално решение, което да бъде изпълнимо, трайно и да постига търсената цел. При необходимост предлагаме и бюджетни изпълнения, като винаги се стараем да отговаряме на основния принцип за дълговечност на настилката, тъй като тя е основата, върху която стъпва всичко.

Понякога клиентите идват объркани или с неправилни /грешни проекти. Тогава заедно търсим правилното решение. Работейки заедно постигаме целите си и всичко става възможно.

Нашата мисия е да Ви помогнем с правилния избор на подова настилка

Качество и коректност

Ние работим за своите клиенти в качеството си на консултант при избора на качествени продукти и осигуряваме възможност за закупуване и използване по най-ефективен начин своите настилки, необходими за нормално осъществяване на съответните дейности. Екипът ни ще отдели необходимото време, за да се запознае с конкретните Ви нужди и ще Ви предложи най-подходящото решение.

Като Ваш лоялен партньор, ще Ви подпомогнем с познанията си и сме на разположение за въпроси и препоръки. На коректността Ви ще отговорим с подобрени условия при всяка следваща сделка.

Какво мислят нашите клиенти за нас

По хигиенни изисквания трябваше всяка година да пребоядисваме коридорите, зоната на асансьорите и чакалните в нашата болница. Откакто сложихме от новите антибактериални тапети, това вече не е необходимо. Поддържаме общите части много лесно и те са винаги чисти и дезинфекцирани. При следващи ремонти на някое от крилата в болницата, ще сложим антибактериални тапети и в болничните стаи.

Антибактериален тапет за болница – София

Новата зала на Първа езикова гимназия във Варна спечели национално отличие в националния конкурс „Сграда на годината 2020“, категория „Проекти, свързани с развитието на градовете – градска среда и култура“ Благодаря на всички колеги и служители за доброто изпълнение, на Община Варна за подкрепата и съдействието в процеса на изпълнение.

Екоинженеринг АВ ООД

Здравейте отново на услужливия екип на Подови настилки. Поздрави на всички. Благодаря за оказаното безценно съдействие и помощ. Настилката вече е при мен. Пристигна днес около обяд и ме зарадва. Поздрав от мен с веселите усмивки на деца от Стара Загора. Още веднъж благодаря и изпращам позитивни мисли с очакване на ползотворно сътрудничество.

Петко Жеков

Нашите предимства:

 

» Максимално професионално обслужване

» Дълговечност /трайност/ на решението за типа подова настилка

» Разширяване на кръга на предлаганите от нас услуги, в зависимост от потребностите на клиентите

» Постоянна грижа за повишаване квалификацията на нашите служители

» Създаваме и поддържаме коректни отношения в дух на партньорство и професионализъм

» Ценим времето на всеки наш клиент

 

ОЧАКВАМЕ ВИ

Имате конкретно запитване или нужда от съвет? Не се колебайте да се свържете с нас за професионална консултация и изготвяне на индивидуална оферта.