Винилова спортна настилка за училищен спортен салон в град Плевен

15
фев.

Винилова спортна настилка за училищен спортен салон в град Плевен

В обновения спортен салон в град Плевен, доставихме, монтирахме и направихме спортни очертания във вътрешния спортен салон. Виниловата спортна настилка е 6 мм, с приложение за баскетбол, волейбол, народна топка, хандбал и други спортни игри и танци на закрито. Очертанията са в контрастен цвят -оранжево, за да се открояват от синия цвят. Залата е просторна. Към нея има съблекални и фитнес за лица със специални потребности . Снимка от БТА.

Read more →
07
фев.

Игрище за мулти спорт – мини футбол в София, кв Надежда

През късната есен на 2023 доставихме и монтирахме изкуствена трева 20 мм за мултиспорт в София, кв. Надежда. С много голяма прецизност бе направен монтажът на изкуствената трева, като резултатите са отлични. Посипката от сух, промит кварцов пясък бе разпръсната равномерно и имахме отлични условия на работа по време на монтажа. След нас останаха само довършителните работи на колегите с мрежата по оградата и осветлението.  

Read more →
02
фев.

Спортен паркет – система Смарт Фит в зала за волейбол и баскетбол в Ихитман

Оборудвахме спортната зала в Ихтиман със специализиран спортен паркет - система Смарт Фит. Върху подготвена основа монтирахме шок абсорбиращи тампони върху дървена подложка и след това добавихме дъбов трислоен спортен паркет. Допълнително бяха поръчани ново спортно оборудване за вътрешна употреба със предпазители на коловете. Залата е прекрасна. В нея тренира местния волейболен отбор и се провеждат малки спортни мероприятия. За съжаление няма място за трибуни, тъй като това е ремонт…

Read more →
02
фев.

Винилова спортна настилка за училищен спортен салон в град Сърница

В обновения спортен салон към ОУ Кирил и Методий град Сърница, доставихме, монтирахме и направихме спортни очертания във вътрешния спортен салон. Виниловата спортна настилка е 6 мм, с приложение за баскетбол, волейбол, народна топка, хандбал и други спортни игри и танци на закрито. Очертанията са в контрастен цвят - синьо и бяло, за да се открояват от дървесния десен на настилката. Цвят клен бе предпочетен при избора на настилка от…

Read more →
01
фев.

Изкуствена трева на игрища за тенис – Пещера

Съвместно с колеги изпълнихме 2 съседни игрища за тенис в град Пещера. Интересното е, че игрищата са с втъкани линии, предварително изработени от завода. Сейфти зоните са в контрастно зелен цвят, като има почти перфектни размери за игра. Посипката е от бял, сух, промит кварцов пясък с гранулометрия 063.

Read more →
29
ян.

Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

Доставихме и монтирахме външни и вътрешни входни изтривалки в търговски център в София. Изтривалките са с алуминиеви профили и различни вложки, според областта на приложение - в случая вход директно от улицата. За оптимално почистване използвахме комбинация на гума и мокет с монофилни влакна в антрацит. Изтривалките са със завършващ профил, който е вграден в основата.

Read more →
25
ян.

Винилови настилки в Медицински център Земята и хората, София

Доставихме и монтирахме винилова настилка на ламели за общите помещения и приемната, чакалнята и някои манипулационни в медицински център, находящ се в София, Земята и хората. За операционния блок е предвидена електропроводима настилка на плочи и антибактериален тапет. За общите кабинети инвеститора предпочете винилова настилка на рула, за лесно почистване и поддържка. Повечето снимки, както обикновено са от времето на монтажа.

Read more →
25
ян.

Детска площадка в 3 нюанса синьо

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Доставихме каучукова настилка - безопасна за падане, мека и комфортна. Горният слой е от 3 нюанса на синьо. И преди да попитате - да, обектът е в България, София.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Read more →
24
ян.

Винилова настилка – Mega Xtreme Bowling – Вътрешна зала за боулинг в София, кв Люлин

Доставихме и монтирахме винилова настилка на рула в Мега Боулинг  - заведени към боулинга и частите пред самите пътеки на боулинга. Настилката е в черно, за да изпъква основния герой в залата. В останалата част от помещението има винилова настилка на рула под масите за билярд и зоната на заведението за хранене.

Read more →
22
ян.

Изкуствена трева на игрище мини футбол София, междублоково пространство – кв. Надежда бл 333

За облагородяване на  междублоковото пространство получихме покана за доставката и монтаж на изкуствена трева за минифутбол. Тревата е на европейски производител, много високо качество. Положихме геотекстилна подложка върху дренажна система и върху нея бе монтирана двуцветна изкуствена трева с монофилни влакна. Направена бе посипка от сух, промит кварцов пясък и каучукови гранули, разнесени с машина за постигане на равномерност. Още преди да бъде приет от Възложителя ни, игрището се радва…

Read more →