Мокет на плочи – офиси на фирма за софтуер в синьо

15
фев.

Мокет на плочи – офиси на фирма за софтуер в синьо

Синият цвят успокоява и създава подходяща работна среда. Така, нашия клиент, фирма за софтуер от София, реши да има комфортна среда, с фокус върху шумопоглъщането. Зоните за движение са в контрастен цвят, което е съобразено с позицията на работните места. Мокетът, на който се спряха е антистатичен, по състав от високия клас PA, пожароустойчивост клас Bfl-S1. И ... винаги има нещо неподходящо в снимките - открийте стълбата.

Read more →
07
фев.

Тенис корт към хотел „Родопски легенди“с. Врата, община Асеновград

Тенис кортът в хотел Родопски легенди, община Асеновград е пример, за нашата работа и това, че сме винаги в услуга на клиента. Въпреки изключителните трудности с доставката - тесен път, почти липстващ на моменти, успяхме да направим чудесен тенис корт към уютния хотел Родопски Легенди, намиращ се високо в Родопите. Сега вече пътят е оправен и достъпът е нормален. :-) Колкото и да е нескромно, обектът е прекрасен, на прекрасно…

Read more →
29
ян.

Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

Доставихме и монтирахме външни и вътрешни входни изтривалки в търговски център в София. Изтривалките са с алуминиеви профили и различни вложки, според областта на приложение - в случая вход директно от улицата. За оптимално почистване използвахме комбинация на гума и мокет с монофилни влакна в антрацит. Изтривалките са със завършващ профил, който е вграден в основата.

Read more →
25
ян.

Винилови настилки в Медицински център Земята и хората, София

Доставихме и монтирахме винилова настилка на ламели за общите помещения и приемната, чакалнята и някои манипулационни в медицински център, находящ се в София, Земята и хората. За операционния блок е предвидена електропроводима настилка на плочи и антибактериален тапет. За общите кабинети инвеститора предпочете винилова настилка на рула, за лесно почистване и поддържка. Повечето снимки, както обикновено са от времето на монтажа.

Read more →
24
ян.

Епоксидна настилка в сервиз за камиони София

Доставихме и монтирахме епоксидна настилка, противопрахова с холкери в сервиз за камиони в София. Преди финишната настилка направихме подготовка на основата, обработка на пукнатините и шлайфане. И ... не, не се пързаля.  Въпреки че е супер гладка,  има фина посипка от кварцов пясък. Основното изискване, което се търсеше, е устойчивост на масла, възможност за почистване и запечатване на прахта.  

Read more →
24
ян.

Винилова настилка – Mega Xtreme Bowling – Вътрешна зала за боулинг в София, кв Люлин

Доставихме и монтирахме винилова настилка на рула в Мега Боулинг  - заведени към боулинга и частите пред самите пътеки на боулинга. Настилката е в черно, за да изпъква основния герой в залата. В останалата част от помещението има винилова настилка на рула под масите за билярд и зоната на заведението за хранене.

Read more →
22
ян.

Мини футболно игрище в хотел във Велинград

Доставихме и монтирахме изкуствена трева с посипки в хотел във Велинград. Спортните аксесоари - врати за мини футбол / хандбал също бяха доставени и монтирани от нас. Радваме се, че след известен застой, сега игрището се ползва активно от спортуващите футбол във Велинград.

Read more →
22
ян.

Луксозен мокет и винилови настилки – Joy Station – Джой Стейшън – София, Студентски град

Оборудвахме изцяло концертната зала и боулинга в Джой Стейшън в София, Студенстки град. Избрания мокет е специален, така че да е устойчив на голямо натоварване, често пране, без да има влияние на цвета. Същевременно изцяло изкуственото осветление разчита на ефекта на звездно небе, което е хаотично разпръснато по пода и се оцветява в зависимост от събитието. Снимките са собственоста на Джой Стейшън.

Read more →
22
ян.

Каучукова настилка на рула в Първа езикова гимназия Варна – зала за събития

По поръчка на възложителя, доставихме и монтирахме гумена настилка в черно с пръски в сиво в зала за събития за 400 души, находяща се в новоткритото крило към Първа езикова гимназия в град Варна.  

Read more →
22
ян.

Луксозен ресторант в Скай Сити Мол – мокет Vorwerk

След съответната подготовка на основата със саморазливна замазка и противопрахова запечатка, доставихме и монтирахме луксозен мокет по специален дизайн и цвят за ресторанта в Скай Сити Мол - София.

Read more →