Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

29
ян.

Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

Доставихме и монтирахме външни и вътрешни входни изтривалки в търговски център в София. Изтривалките са с алуминиеви профили и различни вложки, според областта на приложение - в случая вход директно от улицата. За оптимално почистване използвахме комбинация на гума и мокет с монофилни влакна в антрацит. Изтривалките са със завършващ профил, който е вграден в основата.

Read more →
24
ян.

Епоксидна настилка в сервиз за камиони София

Доставихме и монтирахме епоксидна настилка, противопрахова с холкери в сервиз за камиони в София. Преди финишната настилка направихме подготовка на основата, обработка на пукнатините и шлайфане. И ... не, не се пързаля.  Въпреки че е супер гладка,  има фина посипка от кварцов пясък. Основното изискване, което се търсеше, е устойчивост на масла, възможност за почистване и запечатване на прахта.  

Read more →
24
ян.

Винилова настилка – Mega Xtreme Bowling – Вътрешна зала за боулинг в София, кв Люлин

Доставихме и монтирахме винилова настилка на рула в Мега Боулинг  - заведени към боулинга и частите пред самите пътеки на боулинга. Настилката е в черно, за да изпъква основния герой в залата. В останалата част от помещението има винилова настилка на рула под масите за билярд и зоната на заведението за хранене.

Read more →
22
ян.

Каучукова настилка на рула в Първа езикова гимназия Варна – зала за събития

По поръчка на възложителя, доставихме и монтирахме гумена настилка в черно с пръски в сиво в зала за събития за 400 души, находяща се в новоткритото крило към Първа езикова гимназия в град Варна.  

Read more →
19
ян.

Фитнес, съблекални, мокро помещение – Стара загора с винилови настилки

Приложението на виниловите настилки е широко. Те са подходящи за помещения с високи изисквания за устойчивост, съчетани с лесно почистване. Съчетани със съответните уреди и приспособления, могат да се използват за фитнес настилка, за съблекални и други помещения.

Read more →
17
ян.

Епоксидна настилка – чисто произвоство на хрантелни продукти Пловдив

След подготовка и репарация на основата, много чистене и много слоеве грунд, изпълнихме епоксидна, безфугова настилка. Част от помещенията изискваха да направим холкери със специални бързосъхнещи материали.  

Read more →