Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

29
ян.

Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

Доставихме и монтирахме външни и вътрешни входни изтривалки в търговски център в София. Изтривалките са с алуминиеви профили и различни вложки, според областта на приложение - в случая вход директно от улицата. За оптимално почистване използвахме комбинация на гума и мокет с монофилни влакна в антрацит. Изтривалките са със завършващ профил, който е вграден в основата.

Read more →
25
ян.

Винилови настилки в Медицински център Земята и хората, София

Доставихме и монтирахме винилова настилка на ламели за общите помещения и приемната, чакалнята и някои манипулационни в медицински център, находящ се в София, Земята и хората. За операционния блок е предвидена електропроводима настилка на плочи и антибактериален тапет. За общите кабинети инвеститора предпочете винилова настилка на рула, за лесно почистване и поддържка. Повечето снимки, както обикновено са от времето на монтажа.

Read more →
24
ян.

Епоксидна настилка в сервиз за камиони София

Доставихме и монтирахме епоксидна настилка, противопрахова с холкери в сервиз за камиони в София. Преди финишната настилка направихме подготовка на основата, обработка на пукнатините и шлайфане. И ... не, не се пързаля.  Въпреки че е супер гладка,  има фина посипка от кварцов пясък. Основното изискване, което се търсеше, е устойчивост на масла, възможност за почистване и запечатване на прахта.  

Read more →
24
ян.

Винилова настилка – Mega Xtreme Bowling – Вътрешна зала за боулинг в София, кв Люлин

Доставихме и монтирахме винилова настилка на рула в Мега Боулинг  - заведени към боулинга и частите пред самите пътеки на боулинга. Настилката е в черно, за да изпъква основния герой в залата. В останалата част от помещението има винилова настилка на рула под масите за билярд и зоната на заведението за хранене.

Read more →
19
ян.

Фитнес, съблекални, мокро помещение – Стара загора с винилови настилки

Приложението на виниловите настилки е широко. Те са подходящи за помещения с високи изисквания за устойчивост, съчетани с лесно почистване. Съчетани със съответните уреди и приспособления, могат да се използват за фитнес настилка, за съблекални и други помещения.

Read more →
19
ян.

Винилова настилка в училище в София

Винилова настилка /PVC/ на рула за мултифункционална зала с библиотека в София. Съществуващата основа бе в много лошо състояние и направихме саморазливна замазка с фибри, преди да монтираме настилката. Залата се използва от училището за открити уроци, библиоктека и някои по-официални събития. Собственик на снимката е 33 ИОУ София

Read more →
16
ян.

Офис София, мокетени плочи

Мокетни плочи за офис, София Малко по-смелите клиенти предпочетоха за избягат от клишето на сивия офисен мокет и предпочетоха да използват червения цвята в своите офиси. Така постигнаха повишаване на вибрацията, енергична работа от своите служители. Естествено има пръст и факта, че логото на фирмата съдържа червен цвят, което е нарочно търсен ефект. Все пак в някои помещения заложиха на сиви мокетени плочи, но там пък се включи дизайн елемента със…

Read more →