Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

29
ян.

Алуминиеви изтривалки за вграждане – търговски цетнър в София

Доставихме и монтирахме външни и вътрешни входни изтривалки в търговски център в София. Изтривалките са с алуминиеви профили и различни вложки, според областта на приложение - в случая вход директно от улицата. За оптимално почистване използвахме комбинация на гума и мокет с монофилни влакна в антрацит. Изтривалките са със завършващ профил, който е вграден в основата.

Read more →
25
ян.

Винилови настилки в Медицински център Земята и хората, София

Доставихме и монтирахме винилова настилка на ламели за общите помещения и приемната, чакалнята и някои манипулационни в медицински център, находящ се в София, Земята и хората. За операционния блок е предвидена електропроводима настилка на плочи и антибактериален тапет. За общите кабинети инвеститора предпочете винилова настилка на рула, за лесно почистване и поддържка. Повечето снимки, както обикновено са от времето на монтажа.

Read more →
25
ян.

Детска площадка в 3 нюанса синьо

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Доставихме каучукова настилка - безопасна за падане, мека и комфортна. Горният слой е от 3 нюанса на синьо. И преди да попитате - да, обектът е в България, София.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Read more →
24
ян.

Винилова настилка – Mega Xtreme Bowling – Вътрешна зала за боулинг в София, кв Люлин

Доставихме и монтирахме винилова настилка на рула в Мега Боулинг  - заведени към боулинга и частите пред самите пътеки на боулинга. Настилката е в черно, за да изпъква основния герой в залата. В останалата част от помещението има винилова настилка на рула под масите за билярд и зоната на заведението за хранене.

Read more →
22
ян.

Каучукова настилка на рула в Първа езикова гимназия Варна – зала за събития

По поръчка на възложителя, доставихме и монтирахме гумена настилка в черно с пръски в сиво в зала за събития за 400 души, находяща се в новоткритото крило към Първа езикова гимназия в град Варна.  

Read more →
19
ян.

Спортна винилова настилка в училищен спортен салон в град Перник, 16 ОУ Св. св. Кирил и Методий

След дълъг и тъжен период дойде време за сериозен ремонт на спортния салон в училище 16 ОУ Св. св. Кирил и Методий. Много прах, стар паркет, сълзи и лоши спомени бяха заличени. Вече няма пропаднали паркетини, а само усмивки и доволни ученици, които могат безопасно да спортуват в училищния салон. Втората снимка е Преди / След  а в галерията ще видите и част от спортуващите деца. Доставихме и монтирахме спортна…

Read more →
19
ян.

Фитнес, съблекални, мокро помещение – Стара загора с винилови настилки

Приложението на виниловите настилки е широко. Те са подходящи за помещения с високи изисквания за устойчивост, съчетани с лесно почистване. Съчетани със съответните уреди и приспособления, могат да се използват за фитнес настилка, за съблекални и други помещения.

Read more →
19
ян.

Винилова настилка в училище в София

Винилова настилка /PVC/ на рула за мултифункционална зала с библиотека в София. Съществуващата основа бе в много лошо състояние и направихме саморазливна замазка с фибри, преди да монтираме настилката. Залата се използва от училището за открити уроци, библиоктека и някои по-официални събития. Собственик на снимката е 33 ИОУ София

Read more →
17
ян.

Училищен салон – спортна настилка в Горски Техникум Велинград

В новоизградения спортен салон доставихме и монтирахме спортна винилова настилка за мултиспорт - волейбол и баскетбол. Цветът е дървесен в комбинация със зелено. Направихме разчертаване за 2 вида спорт. Залата е само за спорт, няма предвидено място за трибуни. Допълнително изпълнихме каучукови плочи във фитнеса, отново цвят зелено.

Read more →