Изкуствена трева на игрище мини футбол София, междублоково пространство – кв. Надежда бл 333

ПРОЕКТ

За облагородяване на  междублоковото пространство получихме покана за доставката и монтаж на изкуствена трева за минифутбол.

Тревата е на европейски производител, много високо качество. Положихме геотекстилна подложка върху дренажна система и върху нея бе монтирана двуцветна изкуствена трева с монофилни влакна. Направена бе посипка от сух, промит кварцов пясък и каучукови гранули, разнесени с машина за постигане на равномерност.

Още преди да бъде приет от Възложителя ни, игрището се радва на голям интерес от малките спортисти на кв. Надежда. Разбира се има и някои външни елементи, специално за които допълнително поставихме информационна табела за употребата на спортни площадки с изкуствена трева. Все пак там не е място за разхождане на кучета или консумация на храни и напитки.

Надяваме се настилката дълго да се ползва по предназначение и да има хубаво място за спорт в кв. Надежда.

 

ПОДОБНИ ПРОЕКТИ

Мокет на плочи – офиси на фирма за софтуер в синьо

Офиси и административни сгради- Ресторанти, кафета и магазини- Хотели, почивни станции и санаториуми-

Винилова спортна настилка за училищен спортен салон в град Плевен

Спортни обекти и детски площадки- Училища и детски градини-

Тенис корт към хотел „Родопски легенди“с. Врата, община Асеновград

Паркове, градини, веранди- Ресторанти, кафета и магазини- Спортни обекти и детски площадки- Хотели, почивни станции и санаториуми-

Игрище за мулти спорт – мини футбол в София, кв Надежда

Паркове, градини, веранди- Спортни обекти и детски площадки- Училища и детски градини- Хотели, почивни станции и санаториуми-